Online shopping af møbler og interiør til hjemmet - lave fragtpriser! Fri fragt over 2999,-

Privatlivspolitik

1. Dataansvarlig 

Bana IVS 
Danmarksgade 1B
8700 Horsens 
Email: support@bana.dk
Tlf. +45 40209177
CVR. 36561971

 

1.2. Hvilke personoplysninger indsamler vi

Vi indsamler personoplysninger om jer for at kunne levere de ønskede bestilte produkter fra vores webshop. 

Du kan som udgangspunkt ikke handle hos os hvis du ikke giver os nedenstående oplysninger:

Navn, adresse, e-mail, tlf. nr, land, IP adresse, samt betalingsoplysninger. 

Disse oplysninger opbevares i 2 år, i henhold til reklamationsloven. Herefter slettes disse data, 
da det ikke længere er nødvendigt for os at opbevare disse. 

Navn, adresse, email og tlf. nr bliver dog opbevaret i vores regnskabsprogram i 5 år i henhold til 
loven om opbevaring af regnskaber 5 år tilbage. 

Yderlige informationer indsamles kun, ved de oplysninger som du som kunde selv giver til os. 

Du kan altid vælge at trække dit samtykke tilbage. 
Ønsker du at trække dit samtykke tilbage, sletter vi alle oplysninger vi har om dig. 

Brugen af dine personlige oplysninger
Vi bruger udelukkende dine personoplysninger til, at kunne afvikle din lagte ordre. 
Ved at give os dine personlige oplysninger godkender du, at vi videregiver dine oplysninger til tredjemand i form af fragtselskab, som skal kunne levere din ordre til dig. 

Vi videregiver ikke dine personlige oplysninger til andre, som ikke er med til at fyldestgøre vores aftale. 

Vi anvender kun din e-mail til markedsføring, hvis vi har fået dit samtykke hertil. 

 

1.3. Indsigt i dine registredede personlige oplysninger 

Ønsker du adgang og indsigt i dine registrede personlige oplysninger, bedes du rette hendvendelse til support@bana.dk

Har vi registreret nogle forkerte oplysninger, har du ikke selv mulighed for at rette dem. Her bedes du også rette henvendelse til support@bana.dk

Du har mulighed for at rette klage til Datatilsynet, hvis du har indsigelser til vores behandling af dine personlige oplysninger. 

 

1.4. Sletning af dine personoplysninger 

Dine personoplysninger bevares så længe vores kundeforhold er aktivt. 

Herefter slettes eller anonymiseres dine oplysninger. 

Du har altid ret til at få dine personoplysninger slettet.

 

1.5. Dataportabilitet 

Du har ret til at få vores indsamlede persondata omkring dig udleveret. Ønskes dette, bedes der rettes henvenelse til support@bana.dk 

 

1.6. Ændring af persondatapolitik 

Skulle der i fremtiden ske betydelige ændringer i persondatapolitikken vil dette fremgå på vores website, 
så det er synligt for alle. 

 

Sidst ændret Oktober 2018.