Bænke

Stilrene bænke i smukt træ

En bænk er et smart møbel i køkkenet, entreen eller stuen. Hos bana.dk kan du finde elegante og moderne bænke i en stil, der passer ind hos dig. Vores smarte bænke er alle lavet af træ men i forskellige nuancer. Er dit hjem hvidt og i lyse nuancer, kan du fuldende stilen ved at købe en oak whilte oiled Derby Bench. Skal bænken skabe kontrast i rummet, kan du vælge den lidt mørkere oiled Derby Bench, mens den variant, der er smoked oiled ville stå smukt op ad en farvet væg i en mørkegrøn eller blå nuance. Vælg den træplade, du finder smukkest, og find dernæst det stel, der fuldender looket. Alt sammen her i webshoppen.

Er skoene besværlige at få på, så stil en bænk i entreen, som kan afhjælpe den ubalance, der opstår, når man på ét ben forsøger at krænge en sko på. Udskift spisebordsstolene med en bænk, og skab landlig idyl i samtalekøkkenet, eller brug bænken som et supplement til stuebordet, når I er mange omkring det. Mulighederne er mange med en stilren, enkel bænk.

Møbler og boliginteriør er vores speciale i webshoppen hos bana.dk. Gennem vores service, priser og produkter gør vi vores bedste for at inspirere og skabe værdi for dig. Velkommen til bana.dk.

5 vare(r)

pr. side

5 vare(r)

pr. side