Bordben / Stel

Elegante bordben til dit plankebord

I vores webshop finder du bordben og stel i mange former og modeller. Har du fundet bordpladen til dit skrive- eller spisebord, så har vi de ben, der skal bære pladen. Du skal blot overveje farve, form og pris.

Er du på udkig efter et trapez-stel, et hjørnestel eller barstel? Du finder et stort sortiment af bordben på vores webshop. Benene er klassiske, stilede og holdt i et skandinavisk look. Selvom bordbenene gemmer sig under din plade, er de alligevel med til at definere det look, du ønsker at skabe.

De populære plankeborde har vundet indpas hos danskerne. Med et bukkestel i sort eller hvidt under den smukke træplade får du et rent, æstetisk look. Til dit nye sofabord har vi de skrå ben, du mangler.

På bana.dk sælger vi møbler og boliginteriør efter tidens trends. For os er det vigtigt, at du som kunde får den bedste oplevelse. Derfor gør vi alt for at skabe værdi for dig gennem vores service, priser og produkter. Så kære kunde: Velkommen til vores website. Finder du ikke, hvad du leder efter, er du velkommen til at kontakte os.

16 vare(r)

pr. side

16 vare(r)

pr. side