Online shopping af møbler og interiør til hjemmet - lave fragtpriser! Fri fragt over 2999,-

Plankeborde

Plankeborde, der skaber hygge i rummet

Et smukt, elegant spisebord danner rammen for familiemiddage, spilaftner og hygge. Bordet er et samlingspunkt, hvor mennesker sætter sig og får en god snak. Skab en sådan ramme ved at vælge et smukt plankebord, der indbyder til disse stunder.

Et plankebord bidrager til varme i et rum, og giver dit hjem et personligt udtryk. Her på webshoppen har vi et stort udvalg af plankeborde, så du finder det bord, der matcher din stil og personlighed. Bordene på websiden kommer i egetræsorten. Er du til et lyst, et mørk eller et brunt look? Vi har farver og størrelser, der passer til dine ønsker og behov. Der er med garanti et spise-, sofa- eller hjørnebord, som passer ind i dit hjem.

Ønsker du at skabe et unikt plankebord, kan du her på siden finde den plade, du synes bedst om, og efterfølgende vælge mellem de mange bordben og stel, vi også er leveringsdygtige i.

På Bana.dk er din oplevelse som kunde i højsædet. Vi sælger bolig- og møbelinteriør, der følger tidens trends, og vi er altid klar på at give dig råd og vejledning i dit køb.

25 vare(r)

pr. side

25 vare(r)

pr. side