Lammeskind

Bløde, varme skind tilføjer dit hjem en fin detalje

På bana.dk tilbyder vi møbler og boliginteriør efter tidens trends. Er du på udkig efter en ny stol, et nyt stykke brugskunst eller et nyt skind, der kan tilføre dit hjem nye detaljer og farver, er du landet det helt rigtige sted.

Et lammeskind er ikke bare smukt og stilet interiør i stuen, det tilfører også stolen eller sofaen komfort og varme. Hos bana.dk tilbyder vi forskellige typer skind. New Zealandsk lammeskind er et meget blødt stykke skind af høj kvalitet. Du kan finde det i tre forskellige størrelser, ligesom vores sortiment rummer et hav af farver. Et farvet lammeskind kan tilføre dit hjem smukke detaljer. Find en farve i stuen, eksempelvis fra en af dine plakater på væggene, og match denne farve med et lammeskind i samme nuance. Det tilfører rummet et stilrent, roligt look.

Ønsker du et finere og silkeblødt skind, anbefaler vi det tibetanske lammeskind. Dette skind er fyldt med små, elegante krøller, der er karakteristisk for netop dette skind. Find det i den størrelse, som passer ind hos dig.

Hos bana.dk er vi specialister i skind. Vi har et stort udvalg af skind fra lam, geder og kaniner, og der er helt sikkert også et skind, der falder i din smag på vores webshop.

19 vare(r)

pr. side

19 vare(r)

pr. side