Hvem er vi?

Vi er to unge mennesker, som har skabt Bana.dk. Vores webshop blev skabt, da vi synes alle skal have mulighed for, at købe møbler og brugskunst, hvor der KUN bliver betalt for produktet og ikke en overpris for et brand! Vores produkter er for alle - der er møbler i forskelligt prisleje og udtryk, noget for enhver smag.

Bana er opstået ved passionen for møbler, kundekontakt og en god handel. Hos Bana har vi kunden, møbler, pris og tidens trends i fokus. Vi bestræber os på, at yde den bedste service til vores kunder, uanset om det gælder salg eller rådgivning. Derfor vil der fra vores side af, også altid være fokus på kvaliteten af vores produkter, så kunden altid får de bedste produkter, til den bedste pris. Dog er det også en vigtighed for os, at vores kunder er trygge ved, at handle med os på vores onlineshop, og derfor står vi altid til rådighed. Vi bestræber os på at kunne besvare, og hjælpe jer hurtigst muligt. 

 

Vores produkter

Vores møbler og boliginteriør vil altid være en god blanding af tidens trends, og produkter som er anderledes end hvad man ser til hverdag. Vi tror på, at anderledes og unikke møbler, og boliginteriør er med til at præge hjemmet, og skabe den perfekte stemning. Vores sortiment vil altid følge med tiden, og kundernes efterspørgsel.

For os betyder det meget, at kvalitet og pris går op i en større enhed, så vi altid har kunder, som er glade og tilfredse med vores produkter. Hos Bana får man bare lidt mere for pengene!

 

Kontakt oplysninger

  • Bana IVS
  • CVR: 36561971
  • Tlf.: +45 40 20 91 77
  • E-mail: support@bana.dk
  • Firmaadresse: Danmarksgade 1B – Returadresse: Efter nærmere aftale, kontakt support@bana.dk